Primul Yard Sale Online din Craiova

Primul Yard Sale Online din Craiova

Ziua bună, dragi oameni! Nu mai reţin dacă v-am mai adus asta la cunoştinţă, dar îmi place să fiu acolo atunci când se petrec lucruri inovatoare, atunci când au loc prime evenimente de un anumit fel, atunci când, de fapt, oamenii învaţă să deschidă noi porţi spre mai bine, în diversele moduri în care poate avea loc asta.

De aceea, m-am bucurat să aflu despre un nou proiect ce are loc pe meleagurile noastre orăşeneşti, şi anume: primul Yard Sale Online din Craiova. 😀 Conceptul este, bineînţeles, asemănător celui de „curte cu vechituri”, dar totul se va întâmpla online, semn că începem să ne digitalizăm din ce în ce mai mult. Aş zice că viitorul a început deja. :))

Ei bine, acele aşa-zise „vechituri” pot fi obiectele vechi ale oricui. 🙂 De la haine şi încălţăminte până la biciclete şi imprimante, acest prim Yard Sale Online din Craiova este bucuros să primească de toate. Şi la fel de îmbucurătoare sunt lucrurile şi pentru noi, fie că suntem cei care îşi vând obiectele, fie că suntem cei care le cumpără: dacă suntem foştii proprietari, pentru noi va fi o mică afacere, pentru că vom da mai departe ce nu ne mai trebuie şi vom câştiga ceva din asta, iar dacă suntem de cealaltă parte a baricadei, vom putea cumpăra obiecte la mâna a doua, însă la preţuri mult mai rezonabile. 🙂 Astfel că, mie mi s-a părut un proiect de tipul win-win. Vouă?

Până pe 10 august o puteţi contacta pe Delia Iordache, iniţiatoarea proiectului, aici, iar alte detalii găsiţi aici. Totul se va întâmpla pe 12 august, aşa că, dacă vă hotărâţi să participaţi, reţineţi data! 🙂 Cred că voi lua şi eu parte la acest prim Yard Sale Online din oraşul nostru, dacă reuşesc să mă organizez până atunci. Fiindcă, da, ca o Little Lady ce sunt, am şi eu destule obiecte pe care nu le mai folosesc şi de care altcineva s-ar putea bucura. 😀 Win-win, vă amintiţi? Ne conectăm şi interconectăm pe 12 august. Până atunci, scotociţi după obiecte vechi sau pregătiţi-vă să cumpăraţi unele! 🙂

„You never know if you never try…”

La revedere,

Victoria

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment