Tu stii sa folosesti corect un prezervativ?

Este foarte frumos sa iubesti si sa fii indragostit! Toti „fluturii” aia care iti umbla prin stomac… nu este minunat? Cu siguranta, este! Sa fii cu persoana iubita in fiecare zi, clipa de clipa! Stiu cum e…sa fii cu capul mereu in nori! Insa, cum imi place sa am si „picioarele pe pamant”, vreau sa iti vorbesc despre prezervativ!

Prima experienta nu se uita niciodata!

Poate ca tu ai o viata sexuala activa sau poate ca doresti sa o incepi. Daca deja esti activ sexual, cred ca iti mai aduci aminte de prima experienta sexuala! Sper ca a fost super si ca nu te strambi atunci cand te gandesti la ea!

Daca inca nu ti-ai inceput viata intima si iti doresti sa fii cu prietena ta, atunci ar trebui sa stii ceva mai multe despre prezervative!

Care este rolul prezervativelor?

Nu stiu ce anume ai auzit tu despre prezervative! Ca nu sunt bune, ca te incomodeaza, ca nu stau! Sa stii ca nu este nimic adevarat! Prezervativele au doua mari teluri:

  • Sa te protejeze de bolile cu transmitere sexuala;
  • Sa tina sarcinile departe de tine si de partenera ta, mai ales.

Cred ca ai auzit si tu, macar in treacat, de gama extrem de bogata de boli care se pot transmite daca faci sex neprotejat. Daca nu sau ai evitat acest subiect din motive pe care doar tu le stii, poate ca ar fi mai bine sa te informezi si sa afli ce efecte pot avea asupra ta!

De aceea, este extrem de important sa folosesti prezervativul la fiecare contact sexual. Si nu, nu o sa iti strice experienta! Dimpotriva! O sa te ajute sa te concentrezi asupra momentului si a iubitei tale, tu putand sa iti creezi amintiri asa cum iti doresti!

Cum trebuie sa il „aplici”?

Raspunsul: cu multa grija! Sunt anumite aspecte de care tu va trebui sa tii cont atunci cand ai sa vrei sa folosesti un prezervativ. In primul rand, sa ai grija la ce dimensiune alegi! Da, va cam trebui sa masori pentru ca doar asa vei stii ce prezervativ sa iti cumperi!

Daca va fi prea mare, va aluneca si daca va fi prea mic, cu siguranta ca nu ai sa te simti prea bine cu el si ai sa iti doresti sa il arunci cat colo! Asadar, prima regula este sa iti iei unul „pe masura ta”.

A doua regula de care va trebui sa tii cont este modul in care deschizi ambalajul. De ce este important acest aspect? Pentru ca, daca tu sau pertenera ta va veti grabi (inteleg foarte bine de ce, insa…) sunt mari sanse ca prezervativul sa se rupa sau sa se fisureze.

Iti garantez ca nu iti doresti asa ceva! Ambalajul il vei deschide cu multa grija si rabdare, pentru a scoate prezervativul in siguranta.

In ce moment il vei utiliza?

Doar cand penisul tau se afla in erectie! Numai si numai in acest moment si nu inainte! Sub nicio forma nu ai sa il aplici atunci cand este „fara viata.” De asemenea, ai sa il folosesti inainte ca zonele vostre intime sa se atinga in vreun fel.

 Urmatorul pas pe care va trebui sa il faci este de a aseza prezervativul pe varful pnisului si de a-l rula, cu atentie, pana la baza sa. Sa ai grija sa nu ramana nicio bula de aer inauntru, pentru a fi sigur ca prezervativul va ramane exact acolo unde l-ai pus!

In cazul in care observi ca incepe se se ruleze inapoi, sa nu il lasi! Nu ar trebui sa se intample asta daca marimea este cea potrivita! Sa ai grija ca toata lungimea penisului sa fie acoperita de prezervativ! Dupa ce l-ai asezat corect, poti trece la actiune!

In ce moment se scoate prezervativul?

Tot cand esti in erectie, vei scoate cu grija prezervativul de pe penis, rulandu-l in asa fel incat sa nu curga sperma! Apoi, il vei arunca nu in vasul de toaleta ci, la gunoi!

Ce trebuie sa tii minte?

Sa folosesti la fiecare act sexual, fara exceptie, un prezervativ de calitate! Adica, sa aiba o masura potrivita si sa apartina unui brand renumit pentru standardele sale de siguranta si calitate, cum este Durex, de exemplu!

Ceea ce trebuie sa ai in vedere mereu este sanatatea ta! Nu exista dar mai mare decat aceasta! Prezervativul este unul dintre cei mai buni prieteni pe care ii poti avea, tocmai pentru ca te poate proteja pe tine si pe ea, de boli si sarcini nedorite!

Dragostea e minunata! Este unul dintre motivele pentru care traim! Ce ar fi sa ii arati respectul cuvenit si sa folosesti prezervativul?

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment