Samsung 50MU6102

Samsung 50MU6102

Timpul petrecut cu familia este deosebit de important si de benefic, iar televizorul LED  Samsung 50MU6102 ii apropie si mai mult. Acest model este indragit de majoritatea clientilor care se declara de-a dreptul incantati de achizitia facuta. Pe langa faptul ca se poate achizitiona la un pret foarte avantajos, specificatiile, caracteristicile si designul atractiv claseaza acest model in topul celor mai bine vandute astfel de electrocasnice.Samsung 50MU6102

Intreaga gama de dispozitive electrocasnice Samsung a reusit sa atraga atentia in mod deosebit pe piata din Romania si nu numai. Acest celebru brand s-a facut remarcat pe piata nu doar prin accesibilitatea preturilor pentru care produsele se pot achizitiona, ci si a calitatii, precum si a designurilor moderniste si deosebite. Nici modelul de televizor LED  Samsung 50MU6102 nu este lasat deloc mai prejos. Acesta a atras in mod placut atentia publicului care a investit cu incredere in achizitionarea produsului si se declara deosebit de multumiti.

De ce sa alegi televizorul LED Samsung 50MU6102

In momentul de fata exista pe piata sute sau chiar mii de modele de smart tv-uri. Cu toate acestea, cele ce fac parte din celebrul brand Samsung sunt cele mai populare si mai frecvent cumparate de clientii din intreaga lume. Modelul de televizor LED Samsung 50MU6102 face parte din gama de produse a anului 2017 si se pare ca si in acest an se bucura de acelasi succes, sau poate chiar de unul mai mare, dat fiind faptul ca se gaseste si la pret redus in anumite magazine fizice sau online.

Activitatea de a vizualiza filme ,emisiuni sau seriale alaturi de membrii familiei va deveni una mult mai placuta, intocmai datorita calitatii de neegalat smart tv-ului. Acesta prezinta o diagonala de 125 cm, un aspect al imaginii de 16:9, insa si o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli. Ca si caracteristici superioade de imagine, acest model ne impresioneaza cu: Picture Engine: UHD Up-Scaling, PQI 1300, HDR, Micro Dimming: UHD Dimming, PurColor, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode si Natural Mode Support.

Nu doar pe partea video se prezinta atat de bine acest smart tv, ci si pe cea audio. Televizorul LED Samsung 50MU6102 isi incanta fanii cu un sistem audio Stereo cu o iesire de sunet (RMS) 2 x 10W, insa si cu o serie de caracteristici superioare: Dolby Digita Plus, DTS Codec, Multiroom Link, precum si Bluetooth Audio.

Pe partea de conectivitate, acest model ne impresioneaza placut cu o conexiune de Wi-Fi integrat, conexiuni LAN, RF in si Slot Cl+, doua intrari USB, iesire audio digitala, intrare video composite, intrari component si 3 porturi HDMI.

Acest model are si un design modern si absolut incantator care atrage intr-adevar in mod placut atentia tuturor care vor sa iti completeze living-ul cu un obiect de calitate. Acesta are 1128.9 x 654.4 x 63.2 mm (W x H x D) fara stand si 1128.9 x 723.7 x 310.5 mm cu stand.

Acestea fiind spuse, televizorul LED Samsung 50MU6102 este o investitie de incredere.  Nu doar ca prezinta o multitudine de caracteristici si specificatii moderne, sau ca prezinta un aspect absolut exemplar, insa poate fi achizitionat la un pret foarte avantajos.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment