Remington i-Light Prestige IPL6750

Remington i-Light Prestige IPL6750

Epilarea definitivă este visul oricărei femei, căci este sinonimă cu o piele perfectă, fără cusur și fină pentru o perioadă extrem de lungă de timp. Dacă ai decis că este cazul să o încerci și tu, avem recomandarea perfectă pentru tine: epilatorul cu lumină intens pulsată Remington i-Light Prestige IPL6750, pentru corp și față.

De ce Remington i-Light Prestige IPL6750

Epilatorul cu lumină intens pulsată Remington i-Light Prestige IPL6750 beneficiază de tehnologia de ultimă oră i-Light Prestige, care oferă rezultate de lungă durată în ceea ce privește eliminarea părului de pe față și corp. Acum ai posibilitatea de a te bucura de un proces de epilare fără dureri, confortabil și rapid, căci Remington i-Light Prestige IPL6750 este ideal pentru a fi folosit în spațiul intim al casei tale, fără a fi nevoie să treci prin niște cheltuieli repetate.

Informații esențiale despre epilatorul Remington i-Light Prestige IPL6750

Epilatorul Remington i-Light Prestige IPL6750 se poate folosi pe întreg corpul, inclusiv în zonele mai sensibile precum fața, abdomenul, axila sau inghinal. Remington i-Light Prestige IPL6750 folosește tehnologia Propulse, care este de fapt o lumină intens pulsată care a fost atestată clinic că reduce creșterea părului direct de la rădăcină, îndepărtându-l permanent și lăsându-te cu o piele mai catifelată. Tehnologia Propulse încălzește foliculul de păr, îndreptând energia luminoasă către rădăcina firelor de păr, pentru a opri creșterea acestora. Astfel, energia luminoasă este acaparată de melanina prezentă în firele de păr, iar creșterea lor este suprimată prin șocarea foliculilor.

Acest epilator cu lumină intens pulsată poate fi folosit nu numai de către femei, ci și de către bărbați. Este foarte delicat cu pielea ta, prin urmare, vei putea evita tot disconfortul și toate durerile asociate cu acest proces de înfrumusețare.

Remington i-Light Prestige IPL6750

Ce accesorii are epilatorul Remington i-Light Prestige IPL6750

Epilatorul Remington i-Light Prestige IPL6750 este prevăzut cu o fereastră mai mare de 50%, având un accesoriu pentru întregul corp, dar și unul cu o precizie mai amănunțită, creat special pentru epilarea în zona inghinală. De asemenea, Remington i-Light Prestige IPL6750 are și accesoriu pentru față, dar și un bec Infinity Quartz care nu trebuie schimbat. Epilatorul Remington i-Light Prestige IPL6750 este dotat cu protecție împotriva razelor UV ale luminii pulsate, având o rată de pulsații de circa 3 secunde, astfel încât să te poți bucura de un epilat rapid și sigur.

Alte specificații tehnice despre Remington i-Light Prestige IPL6750

Modul Multi Flash și Single Flash ale acestui epilator îți garantează rezultate permanente, iar asta numai după primele 3 tratamente. Epilatorul Remington i-Light Prestige IPL6750 are 5 trepte de viteză, un sistem de iluminare, un cap pentru zonele sensibile ale corpului și altul pentru părul facial, și vine împachetat într-o cutie elegantă, pe care o poți transporta chiar și atunci când pleci în concediu sau vacanțe.

În principiu, femeile care au folosit epilatorul cu lumină intens pulsată Remington i-Light Prestige IPL6750 sunt extrem de încântate de produs, unele chiar declarând că au observat rezultate după prima utilizare. În funcție de culoarea pielii tale, a părului și a tipului de piele pe care-l ai, epilatorul Remington i-Light Prestige IPL6750 își va face treaba mai devreme sau mai târziu. Rezultatele sunt însă garantate!

Article categories
Related tags to article

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment