• Homepage
  • Blog
  • Detalii de fabricare a unei usi de garaj Kingspan

Detalii de fabricare a unei usi de garaj Kingspan

Detalii de fabricare a unei usi de garaj Kingspan

SalesDoor ofera o intreaga gama de panouri termoizolante si acesorii pentru usi de garaj sectionale,echipa noastra furnizeaza solutii de cea mai buna calitate catre clientul final,acest lucru aducand beneficii pentru toti clientii nostril. SalesDoor este distribuitor in Romania al produselor oferite de Kingspan Door care are fabrica la Leuze-en Hainaut, Belgia de acolo fiind aprovizionate toate pietele europene si mondiale de export.Kingspan Door este lider de piata in Europa in materie de usi de garaj in acest fel beneficiem de sprijinul de resurse furnizate de un grup puternic in industrie. Cu acest fundal puternic oferim fiecare produs in 5 zile.Gama de produse si component Kingspan Door pentru utilizarea in aplicatii industrial si rezidentiale sunt prezentate pe site companiei SalesDoor Daca aveti nevoie de informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de panouri de uși și componente pentru comerțul din Europa, cu o bază de date marede clienți din întreaga Europă. Noi oferim de înaltă calitate, produse de mare valoare, responsabil obținute și produse lafabrica noastră din Belgia. Am angajat peste 100 de persoane de la baza noastra de Belgia și furniza produsele noastre, în timp utilși competitiv.

Ambele linii de producție pentru secțiunile de usi sunt în mod constant îmbunătățite: de la decapare oțel, relief, profile, injecțiespumă de ambalare – la fiecare etapă de producție este supusunui control pentru a asigura maximum de performanta si calitateabsoluta produsului.

Se mândresc cu furnizarea unui produs de înaltă calitate pe bază de concurs și în timp util, precum și angajamentul nostru continuueste de a menține acest progres astfel încât împreună să putemsta la partea din față a industriei noastre. Abordarea noastrăintegrată a făcut produsele noastre prima alegere cu antreprenori,dezvoltatori și proprietari.

Kingspan Door Components se mândrește cu care lucreaza in parteneriat cu mai multe companii din Europa. De-a lungul anilor am construit o bază mare de proiecte joint-venture a ne ajutapentru a oferi cele mai bune servicii peste cea mai largă zonă.

Cu ce se ocupă Kingspan Door Components

La Kingspan Door Components se concentreaza pe furnizarea de solutii de produse inovatoare, cu beneficii pe valoarea adăugată.De la concept si design pentru fabricarea, Kingspan DoorComponents sunt angajamentul de a avansarea tehnologiei, cuun grad superior de experiență stabilirii unor standarde mai ridicate în toate aspectele legate de usi si productie de hardware. Acesta este angajamentul nostru și abordare profesionistă care a permis Kingspan Componente usi pentru a stabili o reputație remarcabilă pentru servicii și de calitate.

Echipa noastră de specialiști este disponibilă pentru a răspunde laîntrebări tehnice privind utilizarea produselor noastre în orice aplicație și serviciile noastre clientilor departamentul oferă un serviciu prietenos și eficient.

În plus față de aceste izolatoare Kingspan Panouri au începutdeja să caute modalități de “a închide bucla de fabricație” de re-introducerea produs resturi în procesul de producție. Ne-am angajat la îmbunătățirea continuă și minimizarea impactului asupra mediului în toate aspectele afacerii noastre, inclusiv la sfârșitul real al solutiilor de viață care să permită atât miezului de oțel și spumă pentru a fi reciclate, re-prelucrate și utilizate re-,realizarea în cele din urmă un “leagăn pentru“ soluție leagăn.

Într-o gamă largă de sectoare în cadrul industriei, abordareaintegrată Kingspan a făcut produsele noastre prima alegere cuarhitecti, antreprenori, dezvoltatori și proprietari de peste 30 de ani. Întreprinderile Kingspan sunt axate pe menținerea lider de piață în principalele categorii de produse, pe baza reputației lorpentru design inovator, calitate excepțională, și expertiză tehnică.

Kingspan au operațiuni de producție, distribuție și comerciale în întreaga Europă, Statele Unite ale Americii, Australia, Noua Zeelandă și Orientul Îndepărtat cu 2008 vanzari de peste s1.6bn. Prin colaborarea cu Kingspan Door societatea SalesDoor va pune la dispozitie toata gama de produse Kingspan cu montaj professional autorizat pentru o durata cat mai mare de viata a usilor dumneavoastra de garaj.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment