Idei de Afaceri – Cele mai Bune Idei

Idei de Afaceri – Cele mai Bune Idei

Cum imi protejez o idee?

Cu toate ca sunt foarte inteligenti, romanii nu au fost educati sa puna pret pe ideile lor asa cum se intampla in mod obisnuit in Statele Unite ale Americii si mai nou in Uniunea Europeana. Cei mai bogati oameni din lume sunt cei care detin o inventie, o marca sau o idee atat de buna incat marile corporatii sunt dispuse sa plateasca oricat pentru a o putea pune in aplicare. Cu toate astea, o idee neprotejata intelectual© poate fi preluata de oricine fara sa plateasca un cent iar  istoria moderna este plina de exemple de acest gen. Chiar si protejata prin mijloacele legale, ideile nu se vand in formula sau prin metodele clasice. Pentru asta existam noi:

Bursa de Idei Bucuresti

Daca aveti o idee pe care vreti sa o valorificati va recomandam sa parcurgeti cei trei pasi de la idee la profit©!

Primul pas, este acela de a suna la numarul  de contact 0768.511.900, pentru a discuta cu un Consilier in Proprietate Industriala. Impreuna cu acesta puteti personaliza solutia juridica ce se adapteaza ideii dumneavostra. Este important sa se faca deosebirea intre o inventie, o inovatie, o marca inregistrata, o indicatie geografica sau o idee geniala ce poate fi protejata prin produsul P.C.I©. Abia in acest moment putem stabili si care este onorariul pe care il veti achita pentru serviciile juridice de protejare a ideii dumneavostra. Cuantumul aproximativ al onorariilor il puteti consulta in rubrica ONORARII. Sarcina dumneavostra este sa scrieti textul ce contine ideea dumneavostra pe coli A4 in limita a 10 file pentru a avea o baza de plecare in discutia ce o veti avea cu consilierul B.I.A.B., dar acest lucru nu este obligatoriu, redactarea putand fi efectuata si de consilierii nostri contra unei sume modice.

Deabia dupa ce ideea dumneavostra beneficiaza de protectie intelectuala© putem spune ca detinem de o idee in sensul juridic al proprietatii intelectuale si putem trece la:

Pasul doi, este acela de a oferi ideii dumneavostra forma agreata pentru a putea fi valorificata la standarde europene. Pentru acest lucru, textul va fi recompus in termeni de specialitate si tradus in limbile de circulatie internationala. In acest moment ideea dumneavostra este gata pentru a fi lansata pe piata©. Vanzarea ideii o puteti face si fara ajutorul nostru prin vanzare directa sau participarea la burse, targuri sau emisiuni TV de specialitate gen Arena Leilor,sau o puteti lista la vanzare prin intermediul nostru.

Pasul trei, este semnarea unui contract prin care suntem imputernici sa comercializam ideea dumneavostra atat prin vanzari directe cat si prin prezentarea ei la targurile nationale sau internationale sub obligatia de a va proteja in continuare drepturile de proprietate intelectuala. Serviciul de comercializare a ideii dumneavostra se va face fara sa fie necesara plata unui onorariu initial percepandu-se numai un procent din suma pe care o veti obtine din valorificarea ideii dumneavostra, in cazul in care acest lucru s-a efectuat prin intermendiul nostru.

Daca ideea noastra vi se pare corecta asteptam telefonul dumneavostra la numarul: 0768.511.900, sau sa apelati prin oricare din mijloacele descrise la rubrica CONTACT.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment