Idei de Afaceri de Vânzare – Cele mai bune idei

Idei de Afaceri de Vânzare – Cele mai bune idei

La inceput a fost cuvantul, iar inaintea lui a o fost o idee©. Incepand de la lumea vazuta si pana la serviciul de consiliere/intermediere pe care noi il punem la dospozitia dumneavostra, totul a plecat de la o idee! Avem nevoie de idei in fiecare zi cu atat mai mult cand este ne dorim sa pornim o afacere de calitate. Din acest motiv consideram oportun serviciul pe care noi il oferim:

Idei de Afaceri de Vanzare

B.I.A.B. este locul in care cererea si oferta de idei se intalnesc intr-un cadru legal, organizat, conceput sa fie atat in beneficiul posesorile de idei cat si in avantajul beneficiarilor ideilor protejate intelectual. Circuitul ideilor in B.I.A.B. este urmatorul: posesorul ideii ne contacteaza iar noi ii oferim consiliere pentru a deveni titularul legal al ideii propuse©. Ulterior ii oferim consiliere pentru redactarea ideii astfel incat aceasta sa poata fi prezentata potentialilor beneficiari conforma standardelor U.E., si dupa caz, tradusa il limbile de circulatie internationala asa cum am explicat in articolul: Cum ne protejam ideile de afaceri?

Gratie acestui circuit avem capacitatea de a va pune la dispozitie idei din toate domeniile, unele mai detaliate, altele mai generaliste, toate cu aplicabilitate concreta atat cerintelor pietei cat si exigentelor dumneavostra.

Cum fac sa cumpar o idee©?

Primul pas este sa sunati la unul din numerele de telefon pe care le puteti gasiti notate la rubrica contact. Dupa ce stabiliti o intalniere cu consilierii B.I.A.B. vom sti exact ce anume va intereseaza si ce va putem oferi din portofoliul existent. Dupa ce semnam un angajament de protejare a proprietatii intelectuale©, va prezentam in detaliu fiecare din ideile existente in portofoliu pana cand gasim ideea potrivita exigentelor dumneavostra. In general pretul solicitiat de posesorii ideilor nu este unul fix, negocierea putand fi facuta atat prin intermendiul nostru cat si fata in fata in relatie directa posesor-beneficiar.

Suntem convinsi ca exista multe intrebari la care doriti sa va raspundem de aceea ne-am bucura sa primim apelul dumneavostra la numarul nostru de telefon.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment