Este inghititul spermei rau pentru sanatatea ta?

Este inghititul spermei rau pentru sanatatea ta?

Este ingerarea spermei unui barbat daunatoare pentru sanatate? O intrebare foarte buna! Exista foarte multe conceptii gresite in privinta spermei si a efectelor sale asupra starii de sanatate si, prin urmare, ar trebui sa ne facem putin timp pentru a separa adevarul de elementele de fictiune.

In primul rand, daca ii faci un sex oral unui barbat care are o boala cu transmitere sexuala (cum ar fi, de exemplu, chlamydia, gonoree, HIV sau altele), atunci prezinti un risc de a contracta si tu aceasta boala si nu conteaza daca ii inghiti sperma sau o scuipi, pentru ca riscul se datoreaza riscului de a ii avea sperma in gura. Prin urmare, daca tu stii ca partenerul tau are o infectie sau daca nu esti complet sigura daca are sau nu o boala, atunci ar fi recomandat sa folositi un prezervativ pentru a preveni contactul, lucru care va duce la scaderea riscului tau de a contracta o astfel de boala.

Daca presupunem ca el nu este infectat cu vreo boala, atunci sunt foarte putine riscuri asociate cu a avea sperma lui in gura sau cu inghitirea acestuia. Pentru inceput, acest lucru nu o sa te faca sa te ingrasi. Am mai avut niste oameni care ma intrebau daca sperma este plina de calorii si raspunsul este nu. De fapt, majoritatea estimarilor pe care le-am vazut eu aproximeaza ca nivelul de calorii dintr-o “portie” de sperma ar fi undeva cuprinsa intre 1 si 5.

Poti ramane insarcinata daca inghiti?

De asemenea, femeile nu ar trebui sa se ingrijoreze in privinta unei sarcini in urma inghitirii de sperma, pentru ca sperma care ajunge in tractul tau digestiv nu va putea sa ajunga si pana in tractul de reproducere.. decat daca esti injunghiata in stomac dupa ce ai facut sex oral, ceea ce este destul de putin probabil. Nu vreau sa transform acest lucru intr-un spectacol secundar, dar acum cativa ani am citit un caz despre o fata din Africa care ii face sex oral prietenului ei cand fostul ei iubit a intrat peste ei. Aparent, a aparut o lupta cu cutitele si ea a fost injunghiata in stomac. Dupa o anumita perioada de timp, ea a descoperit ca este insarcinata.

Dupa ce ea a vizitat un medic, modul de conceptie a sarcinii a fost atribuit injunghierii. Desigur, probabil ca te intrebi daca aceasta sarcina nu este mai degraba rezultatul unei partide de sex vaginal. Se pare ca acest lucru nu era posibil, pentru ca fata respectiva nici macar nu avea un vagin. Ea avea o afectiune genetica (Mullerian Agenesis), care a prevenit dezvoltarea unui vagin, lasand doar o mica gaura in locul unde ar fi trebuit sa se afle vaginul.

Luand in considerare acest lucru, injunghierea in burta in urma efectuarii de sex oral pare sa ofere cel mai plauzibil mod prin care sperma putea sa ajunga in tractul ei de reproducere. Eu stiu ca aceasta poveste pare cam greu de crezut si pana si eu am dubiile mele in privinta unei sarcini care apare in acest mod, dar totusi aceasta poveste a fost publicata ca raport de caz intr-un jurnal medical.

Article categories
Related tags to article

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment