• Homepage
  • Blog
  • Nu distanța dintre trupuri mă sperie, ci distanța dintre suflete

Nu distanța dintre trupuri mă sperie, ci distanța dintre suflete

Nu distanța dintre trupuri mă sperie, ci distanța dintre suflete

De omul drag inimii tale te pot despărți centimetri sau sute de kilometri. Și n-a zis nimeni că-i mai plăcut să fie cea de-a doua variantă.

Nu putem alege de cine ne îndrăgostim, ci doar pe cine păstrăm în viața noastră. Și dacă ai de gând să renunți la omul în brațele căruia te simți acasă doar pentru că trupurile vă sunt despărțite, ești un copil care mai are multe de învățat despre dragoste și răbdare.

Prima lecție pe care am învățat-o chiar înainte să-mi dau seama că am crescut a fost că, de cele mai multe ori, lucrurile nu se întâmplă exact cum dorești tu. Nu-i de-ajuns să bați din picior sau să dai fuga în brațele mamei ca să primești. Mai trebuie să dai și din coate. Că, vorba aia, norocul ți-l mai faci și cu mâna ta. Și dacă te îndrăgostești de-un om aflat la câteva sute de kilometri ce faci? Te îngrozești de distanța dintre două trupuri și dai cu piciorul unei iubiri? Îți tai singur craca de sub picioare, cum ar zice o vorbă populară? Sau lupți?!

Relațiile reușite se construiesc în timp. Să vrei totul acum și aici e dovadă de imaturitate. Să cauți soluții și să înțelegi că lucrurile se pot schimba, e dovadă că știi să-ți asumi treburile.

Pe mine nu distanța dintre trupuri mă sperie, ci distanța dintre suflete.

Relațiile la distanță sunt privite ca distracții temporare pentru că există ideea greșită că poți înșela mai ușor “dacă nu te vede”. Eu sunt de părere că un om te poate minți și dacă stă sub același acoperiș cu tine. E o chestie de asumare, în fond.

Să nu-ți frică că o să vă doboare distanța!

Exact ca un foc puternic, o iubire mare este favorizată de vânt. Scânteiele oricum se sting sub cel mai mic suflu. Dar dac-ai avut încredere în voi la un moment dat de ce v-ați pierde acum pe drum? Să-ți fie frică de distanța dintre suflete și ascunzișuri după degete. Să rămâi dezgolit în fața omului tău și să fii sincer cu tine. Pentru că, de fapt, cea mai mare distanță nu-i între doi îndrăgostiți aflați la sute de kilometri depărtare, ci între oamenii certați care locuiesc sub același acoperiș.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment