• Homepage
  • Blog
  • „De la capatul lumii incepe totul” cu Alexandra Usurelu

„De la capatul lumii incepe totul” cu Alexandra Usurelu

„De la capatul lumii incepe totul” cu Alexandra Usurelu

Pe Alexandra am regăsit-o ca în muzica ei: sinceră și pură. Zilele trecute am fost invitată la Gargantua KSLF/ Refill de către Alexandra Uşurelu şi fetele de la HTagPR la un ceai, iar în ciuda îngropării mele, efectivă, în deadline-uri la facultate nu am putut refuza.

Nu am regretat nimic pentru că echipa HTagPR a creat o atmosferă destinsă şi au avut grijă ca fiecare invitat să se simtă în largul lui. Chiar dacă am colaborat o dată cu echipa HTagPR din spatele unui ecran, m-am bucurat să aflu că sunt genul de persoane care luminează camera cu voie bună şi energie.

„De la capătul lumii începe totul”

Cu această ocazie, am aflat că pe 30 Ianuarie suntem invitați la Dublu concert: Alexandra Ușurelu la Teatrul Național București, un eveniment absolut superb, ce nu trebuie ratat. Însă, bile mai găsiți doar pentru concertul de la ora 17:00, căci cel de la 20:00 este sold out.

Biletele la concertul de la ora 17 mai pot fi achiziționate din rețelele:

  • Eventim >> http://bit.ly/2hDlLGO
  • Ia Bilet >> http://bit.ly/2hQ1XQP
  • Bilete.ro >> http://bit.ly/2hDpGDy
  • Agenția de bilete a TNB (sau online, prin mystage.ro >> http://bit.ly/2gUdCsW).

„Provocarea de a fi tu artistul, iar Alexandra Ușurelu, spectatorul.”

În timp ce se savura un ceai Thessa şi un delicios salam de biscuți, Alexandra Uşurelu a propus un concurs de poezii. Însă, nu orice fel de concurs, ci unul cu „versuri furate” din melodiile interpretate chiar de ea. De exemplu, mie mi-a căzut :  „cumpăr un cer”, „e mai bine în doi”, „trec zorii” ,„ scrisori nescrise”.

Cel mai mult am apreciat la Alexandra că, în ciuda emoțiilor usor vizibile, a ținut să explice de ce este o fire căreia îi place să controleze totul. A precizat că își dorește ca felul în care comunică cu publicul ei să se bazeze pe sinceritate, iar cuvintele ei să ajungă la cei ce vor să audă exact ce vrea ea să transmită… nu considerente politice, nu „ce e pe val”. Lucru care denotă încrederea pe care o are în ea și în vocea ei, iar o astfel de gândire ”out of the box” focusată pe crearea de momente frumoase, cu transmiterea emoțiilor ar trebui adoptată de majoritatea artiștilor.

P.S: iar spre marea surpriză, poezia scrisă de către mine a fost votată de ceilalți (mulțumeescc tuturor) câştigând albumul Alexandrei. Şi pentru că Buni îmi spusese cât de de simpatică îi este, dedicația a fost, bineînțeles, pentru ea ..

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment