De ce trebuie sa aveti camasi in garderoba dumneavoastra

De ce trebuie sa aveti camasi in garderoba dumneavoastra

Daca vreti sa mergeti la nunta celui mai bun prieten, cu siguranta veti opta pentru clasicul costum. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, va simtiti obligati atunci cand trebuie sa-l imbracati. Il cumparati in graba, fara sa tineti cont de cele mai importante detalii. Astfel, nu veti obtine decat o imagine neingrijita, care va va scoate in evident doar partile inestetice ale corpului.

Un costum necesita o camasa. O camasa atrage dupa sine nenumarate cravat sau papioane. 37% dintre barbati afirma ca poarta, des, cravat si doar 7% considera ca este mai elegant papionul. Majoritatea insa nu suporta niciunul dintre aceste doua accesorii vestimentare. Prefer sa poarte camasa lejer, fara butoni sau batista calcata perfect din buzunar.

Indiferent ca este vorba despre nunta, botez sau o petrecere mai formala, barbatii cauta prin magazine camasile cele mai accesibile. Multi dintre ei nu sunt de accord cu sumele foarte mari de pe etichete, deoarece iau in calcul faptul ca nu le vor mai putea purta dupa aceea. Sunt evenimente la care poarta aceeasi camasa cumparata in urma cu ani. Aceasta poate parea ca noua, de fiecare data, avand in vedere putinele dati in care a fost purtata. Problema intervine atunci cand oamenii au astfel de evenimente mai des si nu se incumeta sa apara de fiecare data imbracati la fel. Acestia sunt genul de barbati, care investesc mult in garderoba lor si care vor sa exceleze prin tinutele sale, ori de cate ori apar in public.

Ce camasi ai in garderoba?

Pe de alta parte, exista si acele joburi care impugn camasile ca tinuta obligatorie. In cazul acesta, dulapurile domnilor, care lucreaza in astfel de departamente office, ar trebui sa fie pline aproape numai de camasi, care mai de care mai sophisticate si mai elegante. Domnii care se respecta vor cheltui sume consistente, pentru a obtine cea mai buna calitate. Cand vine vorba de calitate, cantitatea poate sa nu mai fie la fel de importanta. Intr-un esantion realizat pe 127 de barbati, am primit raspunsuri diverse.  Cei mai multi dintre ei prefer sa cumpere mai putin si mai bun. In medie, acestia cheltuie 450 de lei pe camasa, iar intr-un an, numarul  total ajunge, aproximativ, la sapte camasi.

O camasa necesita o atentie deosebita. Intretinerea acesteia trebuie realizata cu grija. Veti fi nevoita sa folositi fierul de calcat mult mai des decat de obicei. Aveti nevoie de foarte multa indemanare, pentru a trasa dungile perfecte si, mai ales, pentru a nu o arde.

Article categories
Related tags to article

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment