Cuptor incorporabil cu abur Electrolux

Cuptor incorporabil cu abur Electrolux

Avantajele procesului culinar nu se refera doar la partea in care veti putea savura rezultatele acestui proces ci se refera si la modul in care veti putea obtine aceste rezultate, al modul in care va puteti usura munca din bucatarie dar si reduce tmpul pe care sa il petreceti in aceasta. Oricum ati privi aceste lucruri insa veti putea va beneficiati de ambele lucruri alegand produsele electrocasnice cu care sa va desfasurati activitatea si care sa va ajute atat in partea de gatire cat si in cea de amenajare a bucatariei.

Alegerea modelului Electrolux EOB8851AOX este un pas pentru a face acest lucru si va poate ajuta atat pe linia pregatirii mancarii cat si a amenajarii bucatariei dupa bunul plac. Ceea ce va ofera aceste lucruri si aceste avantaje sunt atat caracteristicile contructive cat si cele functionale dar pana la punerea in functiune a acestui model trebuie sa asigurati anumite conditii pentru instalarea acestuia. Acest lucru incepe cu dimensiunea pe care cuptorul o are si care este de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm iar acest lucru este si elementul care va dicta dimensiunea mobilei de bucatarie in care acesta va fi instalat.

De la aceasta dimensiunea veti beneficia si de un spatiu de gatire destul de generos de 73l si care va permite sa pregatiti toate retetele pe care vi le doriti cu conditia de a vea la o distanta maxima de 1.5m o sursa de alimenatare deoarece aceasta este lungimea cablului de alimentare. Tot in ceea ce tine de instalare si prezenta efectiva a acestui model Electrolux EOB8851AOX in bucataria voastra veti mai beneficia si de un aspect elegant si modern, un aspect care se datoreaza inoxului antiamprenta cu care este realizat si a nuantei pe care acesta o are.

Beneficiile gatitului

Ajungand la partea de utilizare efectiva a acestui model avantajul major este cel al functionarii electrice si a posibilitatii de stabilire a unor conditii optime pentru orice reteta ati dorii si pentru orice alimente ati avea in interior. Aceasta alimenatre mai este insotita si de un numar de 25 functii care va stau la dispozitie si dintre care veti putea alege cele pe care le considerati cele mai bune. Intre aceste functii de care Electrolux EOB8851AOX dispune se afla si cea de incalzire rapida, functia de iluminare interioara, cea de incalzire inferioara dar si functia de mentinere cald.

Partea de siguranta este si ea una importanta si este una la care cuptorul incorporabil Electrolux EOB8851AOX nu face exceptie in aceasta gama se incadreaza posibilitatea de blocare a accesului copiilor dar si cea de a temporiza functionarea sa. Tot controlul acestui model fie ca este vorba despre alegerea functiilor sau fixarea unui nivel optim de temperatura se pot face intr-un mod electronic. Cu toate aceste lucruri va mai ramane de depasit un singur lucru care poate fi un inconvenient si anume cel al pretului la care acest model poate fi achizitionat dar nu este un obstacol major mai ales datorita caracteristicilor dar si a consumului specific clasei de eficienta A+.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment