• Homepage
  • Blog
  • Cum să faceți upgrade la componentele laptopului

Cum să faceți upgrade la componentele laptopului

Una dintre minunile calculatorului modern este natura sa modulară. În astfel de situații, atunci când banii pot fi strânși, este mai tentant ca niciodată să deschideți calculatorul dvs. și să efectuați o actualizare ușoară, în loc să cheltuiți mult, mult mai mult pe un nou sistem. Unele memorii suplimentare vor îmbunătăți capacitatea calculatorului dvs. de a efectua mai multe sarcini, în timp ce un hard disk mai rapid va spori scrierea fișierelor. Propunerea se modifică puțin dacă sistemul dvs. este un laptop – dar nu este necesar.

Beneficiile unui laptop

Calculatorul dvs. portabil este în multe feluri la fel de ușor de îmbunătățit ca desktopul. Tot ce aveti nevoie este putin mai multa pregătire. Aici trecem sfaturile pe care le-am primit de la alegerea celor mai bune instrumente pentru lucru la găsirea ghidului potrivit pentru a vă ajuta să faceți lucrurile în mod corespunzător. Actualizarea unui laptop este foarte diferită de modernizarea unui PC desktop. Cu sloturile, CPU și unitatea este mult mai simplu. Într-un notebook, componentele sunt înghesuite într-un spațiu mult mai mic și sunt adesea stratificate una peste alta.

Unii producători care gândesc înainte își proiectează mecanismele pentru a oferi acces ușor la piesele care sunt cel mai probabil să fie modernizate. Pe partea din spate a unui Toshiba Satellite Pro, de exemplu, veți găsi trape de tăiere pentru a accesa memoria RAM, sloturile de carduri Wi-Fi și hard disk-ul. Alte mecanisme își ascund mărfurile, solicitându-vă să scoateți tastatura și uneori chiar și alte componente pentru a le actualiza.

De ce deranjează upgrade-ul?

Există trei motive bune pentru îmbunătățirea laptopului. Primul și cel mai important este costul. Aveți posibilitatea să scoateți cu ușurință viața eficientă a unui laptop cu un upgrade ieftin. Un alt motiv pentru a deschide carcasa unui laptop este de a efectua reparații. Notebook-urile sunt predispuse la picături și lovituri; componentele se pot pierde și elementele cu componente în mișcare se pot rupe ușor.

Un alt motiv pentru a efectua unele upgrade-uri DIY este de a face din notebook-ul dvs. un dispozitiv mai bun, mai puternic și mai rapid. Adăugarea celei mai recente cartele Wi-Fi sau a unei unități SSD pentru a accelera accesul la date ar putea transforma notebook-ul dvs. dintr-o stare de așteptare mobilă într-o înlocuire efectivă a desktop-ului.

Article categories
Related tags to article

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment