Cum pot să vând o idee?

Cum pot să vând o idee?

Multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii au inceput cu o idee. Unii au pus-o in practica, altii au pus-o la vanzare!

Proprietatea intelectuala poate avea pret doar daca este protejata prin instrumentele legale disponibile astfel incat atunci cand este prezentata unui potential beneficiar acesta sa nu si-o poata insusi fara sa plateasca pretul solicitat de proprietarul ideii. Altfel spus, o idee buna poata fi vanduta doar daca o inregistram astfel incat sa putem dovedi oricand ca ne apartine. Plagiatul, adica furtul de idei, este foarte des intalnit pornind din zona academica si pana in zona de business asa cum bine stiti din jurnalele de stiri. De aceea am gandit pentru dumneavostra “Cei trei pasi de la idee la profit©“ asa cum veti descoperi citind articolul : IDEI DE AFACERI.

Ca o prezentare generala, consilierii nostri va pot ajuta sa deveniti proprietarul legal al ideii dumneavostra© indiferent de forma pe care aceasta o poate avea. Poate fi  o idee de afaceri, o reteta culinara, o partitura, una sau mai multe fotografii, o creatie literara, o idee de reclama, un slogan, o reteta de slabit, un sport, o inventie, o inovatie, o marca ce doriti a fi inregistrata, orice proprietate intelectuala pe care doriti sa o prezentati fara a avea teama ca va poate fi preluata fara achitarea pretului corect.

Sigur ca acest serviciu are un pret asa cum veti afla citind rubrica ONORARII.

Si totusi, Cum pot sa vand o idee?

Dupa ce consilierii B.I.A.B. au intocmit demersurile necesare pentru a putea face dovada ca sunteti proprietarul respectivei idei©, puteti vinde ideea atat singur cat si prin intermediul serviciilor B.I.A.B.

Astfel, ideea paginata si exprimata conform cerintelor europene, apoi tradusa in limbi de circulatie internationala poate fi scoasa la vanzare de consilierii B.I.A.B. contra unui comision din suma pe care o veti obtine din vanzarea ideii, asa cum veti afla din rubrica onorarii. Prezentarea ideilor in vederea vanzarii se face atat prin vanzari directe cat si prin prezentarea la targurile internationale de proprietate intelectuala, burse de idei, sau alte mijloace legale. Este important de stiut faptul ca valorificare proprietatii intelectuale fara ajutorul nostru se poate face oricand fara sa fie necesara plata comisionului intrucat nu noi am fost aceia care am obtinut un pret pentru ideea dumneavostra.

Totodata, o idee de afaceri poate beneficia de finantare prin fonduri europene tip start-up, granturi de tip non-equity cunoscute si ca programe de accelerare, crowdfunding-ul sau finanţarea participativă, si multe altele.

Avand convingerea ca sunt multe intrebari la care nu am reusit sa raspundem in cateva fraze, ne puteti suna la nr 0678.511.900 sau contacta prin oricare din modalitatile puse la dispozitie la rubrica CONTACT.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

menu
menu