Cu un pas mai aproape…

Cu un pas mai aproape…

Bonjour, bonjour! Nu ne-am mai auzit de o veşnicie, carevasăzică. Nu o să mă mai scuz a mia oară pentru asta. Vă spun doar atât: chiar mă pricep de minune la a-mi umple şi… complica viaţa. :))

În orice caz, altul e subiectul la ordinea zilei astăzi. Vreau să împărtăşesc cu voi cea mai recentă reuşită a mea, fiindcă m-am bucurat tare, tare mult de acest… mic proiect sau mai bine zis, de această colaborare. 🙂

Uneori, credeţi-mă pe cuvânt, nu ştiu cine/ce aranjează toate lucrurile în cel mai potrivit fel pentru fiecare dintre noi. Cert e că mi s-a întâmplat şi mie de nenumărate ori. Nu ştiu, or fi simple coincidenţe…

Oricum… Pe 28 ianuarie, seara, aveam o criză existenţială. Voiam să fac mai multe şi să fac ceea ce fac deja mai bine. Voiam să mă implic mai mult, voiam să ajut mai mult. Îmi veniseră o grămadă de idei şi de gânduri în cap: ce proiecte aş putea să mai demarez? Ce cursuri aş putea să mai fac? În ce domenii, adică? Să mai scriu încă 20 de romane? Să încep să le comercializez de-a binelea pe cele două, deja scrise? Mda… v-aţi prins voi, criză existenţială. :)) Surprinzător, dar absolut surprinzător, în fix aceeaşi seară ( vedeţi? Ce v-am spus eu despre „aranjatul lucrurilor”? ), am primit un mesaj de la domnul Răzvan Jianu, manager-ul Pion Media. Nu ştiţi ce este Pion Media? În cazul ăsta, puteţi arunca o privire aici. Da, exact, este o companie de branding din Craiova, care a avut şi are colaborări şi parteneriate cu diverşi clienţi, printre care brand-ul vestimentar Maya Fashion.

Domnul Răzvan Jianu mi-a arătat şi site-ul dumnealui, armaperfecta.ro, şi mi-a propus să scriu un articol acolo. Site-ul este despre dezvoltarea personală şi chiar dacă acest domeniu nu este luat în serios de unii şi alţii, ceea ce îmi place mie la domeniu ( şi la site, în special ) este modul sincer prin care domnul Jianu încearcă să îi îndemne pe cititori să îşi schimbe în bine mentalitatea, atitudinea, gândirea. Pentru că, în concepţia sa, gândirea, mintea este „arma perfectă” pe care o deţin oamenii.

Bineînţeles, am scris articolul – pentru că pe lângă fashionista din mine, există în mine şi o reflexivă, o gânditoare – şi acum două zile mi-a fost publicat. 😀 😀 😀 Asta e secţiunea „Despre autor”: Fotografia din medalion, după cum ştiţi deja, este realizată de Radu Capalb, în Parcul Nicolae Romanescu, la shooting-ul de aici

Deci, vă recomand călduros să intraţi pe ArmaPerfecta, pentru că, poate găsiţi şi alte idei utile despre cum să îi faceţi loc optimismului în vieţile voastre, fără a deveni visători. Alte idei, în afară de ale mele, clar! :)) ( pentru că sunt şi ale mele acolo, într-un ultim articol! Uraaaa! 😀 )

Îi mulţumesc domnului Răzvan Jianu pentru că a văzut în mine potenţial şi pentru că, implicit, a crezut în mine. 🙂 Păstrăm colaborarea. 🙂 Nu de alta, dar e indicat ca fashionistele să mai devină şi reflexive şi profunde din când în când. 🙂 Da, sunt conştientă, prea multe zâmbete în paragraful ăsta, prea multă siropoşenie! :)) Dar nu-mi pasă! I don’t really give a damn! Sunt prea fericită ca să-mi pese.

Până una alta, am început primăvara cu… flori. Nici că aş fi putut s-o încep altfel. Am mai lămurit că ador florile, nu?

Nu o să-mi dau acum cu părerea despre ce ar trebui să facem în primăvara asta, pentru că ştiu deja prea bine că fiecare face ce-i place şi ce-l taie capul. Aşa că, nu o să fiu clişeică, spunându-vă: „Cred că primăvara asta este despre dragoste/simplitate/renaştere/etc./etc./etc.”. Vă spun numai atât: eu cred că trebuie să facem mereu tot ce ţine de noi ca să fim cu un pas mai aproape de cine am vrea să fim, adică de versiunea noastră cea mai bună ( presupunând că nimeni de aici nu ar vrea să fie criminal în serie :)) ). Nu trebuie să ne pierdem speranţa la fericire, la împlinire şi nu ajunge să sperăm, mai trebuie să şi muncim serios pentru asta. În momentul ăsta, mi-ar plăcea să cred că eu sunt cu un pas mai aproape de… cea mai bună „eu”.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment