Cu ce te ajuta ventuzele pentru masaj

Cu ce te ajuta ventuzele pentru masaj

Ventuze masaj – sunt utile la o multime de lucruri, printre care se pot enumera celulita, durerile musculare sau aspectul pielii s-a schimbat, ca urmare a trecerii anilor. Acestea reprezinta doar o serie din motivele pentru care ai vrea sa-ti cumperi un astfel de produs. Trebuie precizat ca pentru fiecare afectiune nu exista modele diferite, ci doar tehnici variate pentru aplicare. Ca urmare, orice tip de ventuza este buna pentru a trata ceea ce iti doresti.ventuze masaj

Frumusetea, sanatatea ori starea de bine sunt lucrurile care ne intereseaza cel mai mult in zilele noastre, iar pentru a reusi sa isi mentina aceste lucruri la niveluri inalte, multi oameni sunt dispusi sa faca orice pentru ele. Ca urmare directa a faptului ca, in prezent, medicina incepe sa piarda, adesea, teren in fata bolilor si a afectiunilor, iar cosmetica chimica nu iti face bine, ci mai mult rau, la care se adauga stresul, drept sursa principala a mai multor boli, oamenii incep sa se intoarca, usor, la medicina traditionala, la cea antica, pentru a-ti putea rezolva problemele de sanatate printr-o alta modalitate, mai sanatoasa, care nu implica medicamente ori variate tratamente, una dintre aceste solutii reprezentand-o terapia cu ventuze de masaj.

Istoria ventuzelor de masaj si cum functioneaza acestea

Hijama, in traducere, terapia chinezeasca cu ventuze, reprezinta una dintre cele mai cunoscute forme de medicina alternatia din lume, datand de peste 5.000 de ani. Adesea, aceasta forma de terapie e folosita in paralel cu o alta metoda specifica Chinei, acupunctura. La baza tratamentului sta ventuza. Ventuza prezinta forma unui borcanel sau a unui bol, care e deschis la extremitati, permitandu-i-se astfel sa fie asezata confortabil pe piele, interiorul sau, forma pe care o are si deschiderea gurii stand la baza principiului de functionare pentru acest produs.

Ventuza poate sa functioneze prin metode mecanice, precum absorbirea aerului din interior, dar si prin metode fizice, care schimba densitatea aerului din interior prin incalzirea sa. Aceste lucruri duc la crearea unui vacuum in interiorul produsului, dupa ce aceasta a fost asezata pe zona corpului care are nevoie de tratament. Ca urmare, sangele, dar si tesuturile superficiale ale pielii pot fi absorbite in interiorul borcanului, vindecand zona dorita.

Ventuza, prin intermediul vacuumului ori absorbtiei de pe anumite zone, creeaza posibilitatea de indepartare a unor blocaje care pot sa apara pe traseele energetice ale corpului, ceea ce va duce, normal, la revenirea la un nivel normal al echilibrului energetic, afectiunile de care suferi fiind tratate, asadar, natural.

Pentru a te trata cu ventuze, poti sa folosesti diferite forme pentru aplicarea tratamentului, printre care se numara:

  1. terapia umeda cu ventuze de masaj,
  2. terapia uscata si masajul aticelulitic.

In prezent, o ventuza pentru masaj poate sa fie facuta din:

  • silicon medicinal,
  • cauciuc,
  • sticla
  • plastic

cele din sticla fiind cele mai populare, ca urmare a faptului ca, fiind transparente, ii vor permite persoanei care aplica ventuzele sa poata observa direct efectul ventuzelor pe pielea pacientului, in timp direct.

Ca urmare, daca iti doresti un tratament bun pentru o varietate de afectiuni, ventuzele pentru masaj sunt cele mai bune solutii pe care poti sa le folosesti in prezent, ca alternativa.

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment