Ce putem face cu stresul?

Cu toții l-am experimentat ​​într-o formă sau alta. Este complet natural. Ne macina interiorul. Ne ridică ritmul cardiac. Stresul se presupune a fi folosit pentru a actiona împotriva răului, dar zilnic, noi vedem fiecare aspect al vieții noastre ca unul rău. Am lăsat ignoranța în urmă și am jurat fericirea. Nu primim fericirea pe care o dorim.

Profesorul meu mi-a spus odată: „Stresul mărește dorința de recompensă, dar nu plăcerea.” Vrem mai mult, dar ne bucurăm de el la fel. Ne distrugem dorința de a crește plăcerea. Ne așteptăm să fim plătiți pentru suferința noastră. Vrem să fim îngrijorați și vrem să simțim durerea. Pot spune sincer că nu știu de ce. Subliniez situații în care nu am control. De ce o facem? Ce criză globală ne-a determinat să evoluăm în acești masochiști de oameni? Ce ne-a determinat să simțim durerea?

Recompenseaza-te

Poate simțim că nu merităm recompensa. Noi distrugem tot ceea ce ni se înmânează și apoi îl cerem înapoi. Nu putem accepta nimic din cauza luptei noastre interioare cu vina. Deci, la rândul nostru, ne luptăm nu doar cu vinovăția, ci cu durerea. Noi creăm noi probleme pentru a ne ocupa de cele actuale. Noi suntem cu adevărat propriul nostru dușman. Suntem oameni.

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment