Avantajul de a folosi ventuze de silicon

Avantajul de a folosi ventuze de silicon

Ventuzele de masaj vin in diferite forme, de diferite marimi si construite din materiale diferite, unele pot fi fabricate din sticla, si pot oferi anumite avantaje si dezavantaje, iar altele pot fi confectionate din alte materiale dintre care cel mai des folosit este siliconul, si el oferind anumite particularitati unei ventuze de silicon. Nu mai este un mister faptul ca acest produs este folosit inca din antichitate, de mii si mii de ani, insa abia acum sunt descoperite manuscrisele care dovedesc acest lucru si care ne confirma faptul ca au fost folosite si de catre cei mai faimosi oameni din medicina de pe perioada antichitatii.

ventuze de siliconDaca ventuzele de la acea perioada erau construite din materiale mult mai primitive si care aveau semnificativ mai multe sanse de a se strica si de a dauna mai mult decat a face bine, cum ar fi din bambus, din corn de animale ori din fildes, in prezent aceste ventuze de silicon sunt confectionate in mare parte din silicon, si o parte mai mica insa mai sunt fabricate din sticla din anumite motive.

Avantajele unei ventuze silicon depind foarte mult de tipul acesteia, de dimensiuni precum si de materialul din care sunt fabricate. Daca de exemplu ventuzele antice fabricate din ceramica erau foarte rigide si erau predispuse la a se crapa atunci cand erau incalzite si folosite, ventuzele mai moderne construite din sticla si din silicon au un grad minim de a se defecta si ofera mult mai multe avantaje, motiv pentru care este important sa intelegeti ceea ce obtineti de la fiecare tip de ventuze de silicon.

Cele mai vechi tipuri de ventuze, gasite in China, erau confectionate din cornuri de animale, insa dupa ce a fost descoperita sticla si avantajele pe care le ofera in materie de constructie a acestor produse, a inceput fabricare in masa a acestora. In continuare vom discuta mai exact despre avantajele si dezavantajele ventuzelor de silicon si a afectiunilor pe care le trateaza.

Incepand cu ventuze de silicon, poate si cel mai popular si des intalnit pe mediul online, avantajele sale sunt faptul ca vindeca o gama semnificativ mai diverse de afectiuni si boli, cum este cazul racelilor, a starilor gripale sau a oboselii. Istoria acestora atesta faptul ca ofera efecte pozitive care au fost dovedite de-a lungul timpului. In plus sunt folosite intr-o mare diversitate de culturi, ceea ce dovedeste eficacitatea acestora.

Totusi dezavantajele sale sunt ca urmele pe care le poti obtine dupa aplicare au un aspect foarte neplacut, mai ales daca este vorba despre zone vizibile, iar aceste instrumente trebuie sa fie folosite de catre un specialist. Alt risc este cel ca, fiind fabricate din sticla, exista un risc destul de mare de spargere a acestora, iar mecanismul de aplicare este destul de complicat.

Article categories
Related tags to article

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment