• Homepage
  • Blog
  • Cum ar spune unii: „Arta de a trăi cu eleganţă”

Cum ar spune unii: „Arta de a trăi cu eleganţă”

Cum ar spune unii: „Arta de a trăi cu eleganţă”

Cu câteva săptămâni în urmă, mi-am dat seama că pălăriile chiar pot transforma ţinutele ( şi fotografiile, implicit ) oarecum banale într-unele „diafane” ( ca să îmi citez fotograful )…

Era 22 iunie, iar eu eram în căutarea unei ii, fiindcă, cine nu ştie că 24 iunie este Ziua Universală a Iei?! Şi, bineînţeles, voiam să fiu în rândul lumii, plus că mi s-a părut inedită şi demnă de toate aprecierile această idee cu promovarea culturii tradiţionale româneşti.

Aşa că, iată-mă în mall-ul din Craiova, Electroputere Parc, de altfel singurul din oraş, alergând după o ie care, din păcate, nu voia deloc să îşi facă apariţia ( sau poate pretenţiile mele de „Little Lady” nu o lăsau… ). Şi cum treceam în grabă spre brand-urile cunoscute şi de încredere, mi-a sărit în ochi… o pălărie dintr-un magazin micuţ, dar cochet.

Evident, nu am rezistat tentaţiei şi am probat-o – decizie care s-a dovedit a fi minunată, pentru că mi-a plăcut imaginea din oglindă şi am cumpărat-o. Mi-am luat şi ia mult dorită, dar o zi mai târziu, însă acum nu mai contează, căci ghiciţi ce a urmat cu pălăria! Da, clar, un shooting.Când am văzut pozele, mi-au răsunat în minte versurile melodiei „Young and beautiful” de la celebra Lana Del Rey, dar nu ştiu de ce… Eh, oricum, am evidenţiat fiecare fotografie cu un vers, pentru un album… altfel:

Ca peste tot, şi aici „deliciul” vine la final, prin „deliciu” înţelegând nimic altceva decât o porţie sănătoasă de râs… Cu alte cuvinte, cine ar fi crezut că modelul poate deveni fotograf? Ca şi locaţie, Grădina Botanică din Craiova ( recent renovată, o reală oază de linişte şi relaxare ) mi-a servit drept decor şi… ce pot să spun? A fost unul în care m-am integrat cât de cât, nu? În loc de concluzii, am un singur sfat: cheia unei garderobe complete de vară poate fi o pălărie ( cu boruri mari şi accente vintage 🙂 )

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment