Crema de marire

Crema de marire

Cremele de evidențiere sunt, în general, mai puternic pigmentate și strălucitoare decât indicatoarele lichide. Aceste formule concentrate au și mai multă putere. Ele sunt ușor de aplicat și se amestecă, dar aveți grijă; ele sunt destul de concentrate.

Cremele sunt o alegere bună pentru a scoate in evidenta, deoarece aceste amestecuri mai groase rămân în locul în care sunt aplicate pentru mai mult timp.               Un secret: Adesea, perfecțiunea profesională a evidențierii nu este realizată doar de un singur produs. Aceste creme poate fi utilizate până la punctul în care doriți să reflectați cea mai mare concentrație de lumină.

Imaginea vă va ajuta să înțelegeți mai bine. Rețineți că modelul are o anumită zonă de strălucire pe obraz.

Tonurile de piele care sunt foarte întunecate se potrivesc cu nuanțe mai calde și mai închise, cum ar fi ciocolata neagră.

Cuvânt de precauție: În plus față de culoarea de bază a marcatorului, stralucirea însăși poate avea o culoare.

Alegi finisarea corectă a marcatorului?

Machiajul din apropierea ochilor poate avea mai multă strălucire și ar putea părea încă naturala, dar semnele de pe obraji, nas și bărbie ar trebui să aibă o strălucire roșie în loc de o strălucire vizibilă. Produsele pentru piele au în mod obișnuit o finisare perlată. Un marcator cu un finisaj metalic poate crea efecte speciale deosebite pentru ochi, dar ele lasă pielea să arate strălucitoare.

Îți pregătesti pielea chiar înainte de machiaj?

O piele bine pregatita ajuta machiajul sa obtina cel mai bun efect. Nu uitați să curățați si să hidritați înainte de aplicarea machiajului.

„Ghidul complet pentru a obține cel mai bun machiaj”

Îți amesteci bine machiajul?

„Amestecul” este punctul-cheie al machiajului cu impact sporit. Combinați cu instrumentul potrivit (perie sau burete), direcția corectă, mișcarea dreaptă și forța.

Cu o lumină specială asupra evidențierii, amestecul este cel mai important pas pentru realizarea pro-finisajului. Nu lăsați nici o linie vizibilă între nuanțele de culori.

Câteva puncte de reținut, când este vorba de a scoate in evidenta:

Culoarea marcatorului ar trebui să consolideze tonul pielii fără să o schimbe radical, evitând astfel evidențierea intensă a culorii.

Luați în considerare alegerea nuanțelor.

Nu încercați să utilizați marcatorul pentru acoperire, în special pentru zonele cu hiperpigmentare sau înroșire. Tonurile strălucitoare vor servi doar pentru a atrage mai multă atenție asupra zonei problematice.

Marcatorul funcționează numai în contrast cu alte zone ale pielii care ies foarte bine in evidenta. Aplicarea produsului de pretutindeni nu are ca rezultat o strălucire roșie, dar una strălucitoare. Supraaglomerarea strică impactul asupra acesteia!

Article categories

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment