De ce marcatorul meu nu-mi da „strălucirea” asta ?!

De ce marcatorul meu nu-mi da „strălucirea” asta ?!

Lumea, astăzi, este nebună pentru pielea roșie, luminoasă, care arată proaspăt și sănătos. Cei mai mulți dintre noi au acumulat suficiente produse de înfrumusețare și de evidențiere pentru a se asigura că tenul lor va străluci mai mult

Ce este un marcator? De ce il folosim?

Un marcator contine foarte multe, dar mici pietre de perle care stralucesc ca o piele sanatoasa. Deși alte creme strălucitoare și pulberi au fost populare în trecut, marcajele nu sunt chiar aceleași cu produsele maturate mai vechi; au un finisaj mult mai subtil. Efectul general al evidențierii feței ar trebui să fie unul de piele roșie, netedă, mai degrabă decât o strălucire mată.               Pielea sănătoasă are o strălucire care uneori devine ascunsă sub anticearcan. Marcatorul reda acel aspect luminos cu o strălucire subtilă, care conferă pielii un finisaj neted, moale și aerisit. Atunci când sunt folosite în zonele drepte ale feței, ele pun accentul pe contururile faciale, creând un echilibru și o simetrie mai mare prin câteva iluzii optice inteligente. Utilizăm marcatorul pentru a face pomeții mai proeminenți si pentru a face ochii să pară luminoși.

Care zone ale feței trebuie să evidențiem?

  • Există câteva puncte-cheie pentru a evidenția fața și, în general, acestea:
  • Partea superioară a pomeților
  • Podul nasului
  • Lângă ochi
  • Centrul frunții

Unele locuri mai puțin obișnuite, dar totuși folosite frecvent pentru a evidenția fața

Artiștii de machiaj aplică uneori un pic de marcator deasupra irisului pentru a da mai multă dimensiune pleoapelor.

Sub colțul exterior al ochilor și buzelor, colțul interior al ochiului, pentru a face ochii să pară mai mari și pentru a minimiza apariția cercurilor întunecate. Pe ambele părți ale nasului, chiar deasupra nărilor. Imaginea de mai jos este un ghid simplu pentru a recunoaște în mod eficient zonele care, în mod ideal, trebuie să fie evidențiate.

Sfat rapid: O tehnică comună folosită pentru a da lumină feței este aceea de a amesteca o cantitate de cremă cu un hidratant colorat pentru o strălucire elegantă peste tot.                                              Este pielea sănătoasă și netedă? 80% dintr-o bătălie este câștigată dacă pielea ta este bună! Pentru că ceea ce este cu adevărat frumos pentru pielea roșie este faptul că este o strălucire naturală care pare să provină din interiorul tenului tău.

Suna descurajant? Din fericire, acest lucru nu este atât de greu de făcut. Cheia este o alimentație bună, o îngrijire dedicată a pielii și totul va fi ok! Pielea ta este în mod constant bine ingrijita.  Nutriție: mănâncă sănătos. „Superfood pentru piele, păr, unghii” Grija obișnuită: pur și simplu nu puteți evita acest lucru dacă doriți ca pielea să nu aiba probleme. Chiar dacă nu purtați nici un machiaj, tenul dvs. este perfect! Păstrați regimul zilnic simplu prin curățare și hidratarea obișnuită cu produse adecvate. De preferat ar fi, ca după douăzeci de ani puteți începe cu seruri și creme de ochi. Dar, indiferent de pașii pe care îi urmați, tratamentul sporadic nu va ajuta pe termen lung. O citire rapidă care vă poate ajuta! „Plan realizat in 7 etape pentru a revigora pielea obosită și neglijată ” Exfoliați: Există o mulțime de opțiuni în funcție de nevoia dvs., un produs de curățare sau glicol. Nimic nu ajută la restructurarea pielii până la netezire, cum ar fi îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Încercați să exfoliați într-un fel sau altul cel puțin de două ori pe săptămână pentru a vă menține tenul în stare proaspătă.

Bea suficienta apa pentru a-i mentine hidratarea corespunzatoare a tenului. Ati ales formula potrivita pentru ten?Alegeți în funcție de piele și cerințe.

Article categories
Related tags to article

About author

No Comments

forum No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

menu
menu